Proef het beste van Ardenia

“Wij werken volgens ambachtelijke recepten met zo min mogelijk toevoegingen. Bovendien kiezen we voor lokaal en seizoensgebonden om de beste producten aan onze klanten te kunnen voorschotelen.” – Jan

Wild

Vanaf oktober is slagerij Ardenia dé plek bij uitstek om verfijnde wildproducten te ontdekken. Al jaar en dag is wild een specialiteit voor de beenhouwerij. In het wildseizoen vind je bij ons verschillende terrines en patés, huisgemaakte wildbereidingen en prachtige stukken vlees. In het aanbod: vers vederwild: fazant, eend, patrijs, wilde houtduif,… maar ook vers klein wild: konijn, haas,.. en groot wild: everzwijn, hert, ree,… Wil je dit wildseizoen graag eens iets nieuws uitproberen? We helpen je graag met je keuze en geven met plezier advies over de bereidingswijze.

Gevogelte

Ardenia is dé poelier uit Temse met een ruim aanbod gevogelte aan hoge kwaliteit. Wat ons uniek maakt is onze kennis van zaken, wij kiezen ons aanbod uit de beste streken en regio’s die gekend staan om hun eigen specialiteiten. Zo vind je bij ons La Belle Flamande kippen, Mechelse koekkoek, hoevekip, zwartpootkip, Anjou duif, Landes kip, kwartel en meer. Ook voor een heerlijk gebraden kip ben je bij Ardenia aan het juiste adres.

Kwaliteitsvlees

Vlees van de hoogste kwaliteit is onze troef. Rundsvlees, kalfsvlees, varkensvlees, paardenvlees, konijn, lamsvlees en meer. Wij versnijden alles op maat van de klant: geef je voorkeur door en wij snijden voor jou het gewenste stuk vlees voor al je gerechten. Advies over de beste bereidingswijze krijg je er gratis bovenop. Bij Ardenia vind je ook specialiteiten zoals de zwarte pens maar ook de lekkerste ambachtelijke worsten, die vers gedraaid worden in de keuken.

Charcuterie

Ambachtelijke huisbereide salades volgens authentiek Ardenia recept. Zo is de ‘beste preparé van de wereld’ al enkele jaren een topproduct in de beenhouwerij. Wij maken huisbereide vleeswaren op ambachtelijk wijze met zo min mogelijk toevoegingen. Voor alle andere fijne vleeswaren werken we met lokale leveranciers, zo is onze Ardenia ham van het huis een heerlijk product waar we heel trots op zijn om dit zelf volledig naar onze smaak te brengen.

“Al onze recepten en bereidingswijzen zijn overgedragen toen we Ardenia overnamen. Alle vakkennis hebben we ons eigen gemaakt. Zo blijft Ardenia in al zijn glorie behouden” – Erji

Zuivel

Naast vlees, wild en gevogelte vind je voor de fijnproevers ook een heerlijk aanbod kazen en verse melkproducten. Ook hier nemen we met plezier je bestelling op om een heerlijke kaasschotel samen te stellen.

Bereide gerechten & feestschotels

Bij een feest of speciale gelegenheden stellen we naar wens van de klant een vlees- of kaasschotel samen. Zo voorzien we onder andere: gourmet, fondue, tepanyaki, raclette, vis en vlees, BBQ, wok en tapas op bestelling. Ook belegede broodjes, soep of een heerlijke breugelplank maken we met veel zorg voor je klaar. Onze feestschotels en gerechten stellen we steeds samen op jouw vraag, zo kan je zelf je voorkeuren bepalen om een heerlijk gerecht voor te schotelen volgens de smaak van je gasten. Een specifieke gelegenheid of idee in gedachten? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor al je feestelijkheden.